Orientare către o agricultură performantă, sănătoasă și prietenoasă mediului!

 Bine ati venit pe site-ul Pro Agricultura Durabila

Compania Pro Agricultura Durabila deserveste  comunitatea agricola din Republica Moldova prin furnizarea de servicii si tehnica agricola pentru o agricultura performanta .

Pro Agricultura Durabila este unul dintre cei mai mari importatori de tehnica Agricola noua si la mana a doua din Republica Moldova. Numele  Pro Agricultura Durabila a devenit asociat îndeaproape cu John Deere , Kubota, Case IH, Claas si mulți alți producători de frunte în domeniul agriculturii, construcții și îngrijire terenuri.

Valorile  primordiale pentru succesul companiei noastre sunt : professionalism, loialitate, consecventa,  siguranta, calitate, respect, integritate si angajament. Ne ambitionam să livram cele mai bune produse și servicii  pentru toate părțile implicate.

Avem o echipa de vânzări specializata în diverse domenii de expertiză,  tehnicieni de inalta calificare, echipa dedicata pentru  piese si un departament juridic  care deserveste  sectorul agricol.

Pentru a oferi clienților noștri, sprijinul și acoperirea necesară avem doua depozite in Criuleni, cat si echipa mobila de service care acoperă toata tara.

De asemenea, suntem specializati in utilaje agricole second hand , pe care le importam din Germania de la parteneri autorizati.

Tehnica agricola

Oferim fermierilor o gamă completă de tractoare, combine de recoltat, prese de balotat, mașini de erbicidat, utilaje de cultivare și sisteme de management agricol de la mărci cu renume mondial in domeniu.

Vezi tehnica!

Utilaje agricole

Pro Agricultura Durabila  oferă  fermierului unele dintre cele mai competitive preturi atât pentru piese, cat si pentru  utilaje agricole. Acest fapt se datorează importului direct de echipamente agricole direct de la furnizor.

Vezi utilaje!

Ultimile noutati

Parteneri comerciali: