Pastă de arahide, cunoscută și sub denumirea de unt de arahide în varianta „Smooth”, adică netedă. Preparat cu 100% arahide, fără alți aditivi inutili.
Alunele, în comparație cu alte nuci, se disting prin cea mai mare cantitate de proteine. De asemenea, au multă vitamina B3, fibre și minerale, în special potasiu. Sunt o sursă de acizi grași nesaturați. Pielea lor roz-roșu conține polifenoli, tocoferoli și flavonoide care au capacitatea de a neutraliza radicalii liberi.
Ingrediente: arahide
Valori nutriționale la 100 g
- Valoare energetică 2527kJ / 609kcal – 30% RWS*
- Grasimi 49g – 70%
- din care acizi grași saturați 9,3 g – 46%
- Carbohidrați 16g – 6%
- inclusiv zaharuri 4g – 4%
- Proteine 26g – 52%
- Sare 0,018 g <1%
- *NRV – Valoarea Alimentelor de Referință
Utilizare
Pentru uns pe sandvișuri, pâine prăjită, clătite și vafe. Pasta este potrivită ca gustare, de exemplu, puteți tăia fructe tari (morcovi, mere, ridichi) și le puteți scufunda în pastă. Poate fi folosit cu succes ca adaos la supe (de exemplu, crema de morcovi cu pasta de nuci si putin chili) si tot felul de produse de patiserie – pentru stratificare si ca ingredient.
Conținutul de sare și zahăr din produsul finit se datorează exclusiv prezenței acestor ingrediente în alune. Precipitarea uleiului la suprafața untului este un fenomen natural. Se recomandă amestecarea untului înainte de consum.
Be the first to review “Pasta de Arahide”
You must be logged in to post a review.