Pasta de Alune a fost preparată din alune 100%, fără alți aditivi inutile.
Prezența unei cantități mari de vitamina E în alunele cu proprietăți antioxidante puternice susține apărarea organismului împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi. Vitamina E conținută în alune protejează împotriva colesterolului rău, prevenind formarea leziunilor aterosclerotice, ceea ce este important în prevenirea infarctului miocardic. In plus, alunele contin cantitati mari de vitamine B care contribuie la buna functionare a sistemului nervos, vitamina C, A, K, acid folic, potasiu, fosfor si calciu. Nucile sunt o sursă de acizi grași sănătoși și fibre.
Ingrediente: alune
- Valori nutriționale la 100 g
- Valoare energetică 2900kJ/702kcal – 35% RWS*
- Grasimi 63g – 90%
- din care acizi grași saturați 4,51 g – 23%
- Carbohidrați 14,9 g – 6%
- inclusiv zaharuri 3,7g – 4%
- Proteine 14,4 g – 29%
- Fibre 8,9 g
- Sare 0,005 g <1%
- *NRV – Valoarea Alimentelor de Referință
Utilizare
Pentru uns pe sandvișuri, pâine prăjită, clătite și vafe. Poate fi folosit cu succes ca adaos la supe (de exemplu, crema de morcovi cu pasta de nuci si putin chili) si tot felul de produse de patiserie – pentru stratificare sau ca ingredient
Comentarii
Conținutul de sare și zahăr din produsul finit se datorează exclusiv prezenței acestor ingrediente în alune. Precipitarea uleiului pe suprafața pastei este un fenomen natural. Se recomandă amestecarea pastei înainte de consum.
Be the first to review “Pasta de Alune”
You must be logged in to post a review.