Descriere
Astazi este cunoscut faptul ca acizii grasi de tip Omega 3 (EPA – acidul eicosapentaenoic si DHA – docosahexaenoic) sunt substante nutritive importante pentru balanta nivelului colesterolului si trigliceridelor.
Specificatii
provenit din ulei de peste de somon salbatic, determina scaderea colesterolului si a trigliceridelor, fiind recomandat persoanelor care prezinta tulburari cardiace si vasculare.Este benefic in asteroscleroza, normalizeaza tensiunea, ajuta in durerile articulare si articulatii rigide. Multitudinea de efecte benifice asupra organismului al produsului Omega 3, ulei de somon , bogat in acizi grasi polinesaturati si lipise marine, il face pe acesta recomanabil de utilizat de toate persoanele. Tipul de grasimi pe care le consumati modifica structura microscopica a celulelor cerebrale. Aceasta schimbare minora multiplicata de miliarde de ori, ne afecteaza capacitatea de functionare a creierului si in consecinta si a comportamentului.
Beneficii :
- Ajută la stabilizarea bătăilor inimii. Iată de ce este un aliat important în tratarea aritmiei.
- Reduce nivelul lipidelor din sânge, cum ar fi colesterolul sau trigliceridele, ajutând la menţinerea unei proporţii sănătoase între LDL/HDL.
- Previne ateroscleroza(arterele înfundate) prin aceea că inhibă acumularea depunerilor şi reduce riscul unui asemenea eveniment.
- Scade presiunea sângelui, devenind un remediu folositor în prevenirea şi tratamentul hipertensiunii.
- Întârzie evoluţia degenerescenţei maculare, o afecţiune care distruge vederea centrală, încetinesc şi chiar stopează evoluţia problemelor de vedere care apar la bătrâneţe. Statisticile arată că numărul cazurilor de degenerescenţă maculară legată de vârstă este cu 25 % mai mare în rândul persoanelor care nu urmează un regim alimentar bogat în acizi graşi de tipul Omega 3.
- Creşte rezistenţa organismului în faţa viruşilor şi a germenilor patogeni.
- Echilibrează sistemul imunitar cu efrecte deosebite în afecţiunile autoimune (astm bronşic, artrită reumatoidă, lupus, scleroză multiplă, psoriazis, etc ) şi în orice altă dezordine imunitară.
- Încetineşte procesul de îmbătrânire prin efectul de distrugere al radicalilor liberi.
- Previne formarea cheagurilor de sânge şi a infarctului miocadic.
- Reduce vâscozitatea sângelui, contribuind astfel la îmbunatăţirea circulaţiei sanguine şi la creşterea aportului de oxigen al ţesuturilor.
- împiedicarea formării cheagurilor de sânge, reducerea inflamaţiilor, ajută la menţinerea fluidităţii membranelor celulare, înhibarea îngroşării arterelor, relaxarea si dilatatrea arterelor
- reducerea producerii de substanţe chimice mesager numite citokine,asociat cu ateroscleroza
- reducerea riscului de a deveni obezi, ajută la reglarea aportuluialimentar, greutătii corporale si metabolismul
- îmbunătăţirea capacităţii organismului de a răspunde la insulină prin stimularea secretiei de leptina
- prevenirea dezvoltarii celulelor canceroase
- contribuie la fixarea calciului în organism.
- ajută copiii să-şi corecteze deficitul de atenţie, să înveţe mai bine şi le îmbunătăţeşte sănătatea cardiovasculară. Într-un studiu recent, copiii cu tulburări de coordonarei care au luat suplimente de Omega 3 şi-au îmbunătăţit performanţele de citire şi de ortografie în numai trei luni, există cercetări promiţătoare asupra efectului acizilor Omega 3 la copiii deficit de atenţie (ADHD), autism şi dislexie.
Mod de administrare :
Se administrează câte 1 capsula de 3 ori pe zi înainte de mese cu mult lichid (apă). În perioada administrării se consumă cât mai multe lichide. Aceste produse sunt suplimente alimentare. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi echilibrat. Informațiile prezentate au scop educativ și nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boală. Ele sunt oferite pentru a îndruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului și/sau al altui specialist.
Be the first to review “Omega 3 (ulei de somon) cu vitamina E”
You must be logged in to post a review.