Fibra de bambus nu este absorbită în timpul digestiei, astfel încât se mărește conținutul de fibre al produselor de panificație și încetinește absorbția carbohidraților.
Adăugând-o la prăjituri, brioșe și aluatul de pâine, oferă o textura corecta si aromă crocantă.
Efectele benefice ale bambusului:
- Flavonoidele din frunza de bambus purifică vasele de sânge și sângele de depozitele dăunătoare. Bambusul are un efect benefic asupra sistemului cardiovascular, protejează creierul, reduce colesterolul și îmbunătățește microcirculația și circulația creierului.
- Ajută la eliminarea excesului de apă, are un efect diuretic. Astfel, toxinele inutile părăsesc corpul: are un efect detoxifiant, antiinflamator și, datorită vitaminelor sale, consolidează și sistemul imunitar.
- Efectul său benefic ajută și sistemul nervos. Elimină anxietatea, reduce oboseala, întărește memoria și ajută la calmarea somnului.
- Participă la metabolizare și părăsește organismul imediat, astfel încât poate fi consumat în siguranță și nu are nici un efect nociv!
Declaratie nutritionala | per 100g |
Valoare energetica | 188kCal/752kj |
Grasimi | 0.3g |
-din care saturate | 0g |
Carbohidrati | 0.1g |
Sare | 0g |
Proteine | 0.2g |
Fibre alimentare | 99g |
Be the first to review “Faina de Bambus”
You must be logged in to post a review.